in

WTCR – MINT EGY KATASZTRÓFAFILM: MEGRÁZÓ PILLANATOK A TÖMEGBALESET UTÁN!

Nagyon kemény felvételek!

Autók egymás hegyén-hátán, kocsiból kiszakadt motor, lángok és füst, egymást mentő autóversenyzők – mintha egy katasztrófafilm részletei lennének, de ez a valóság volt szombaton Vila Realban. A túraautó-világkupa portugáliai állomásán az első futam rajtja utáni másodpercekben történt a WTCR és a WTCC történetének legnagyobb balesete, melyben tíz autó olyan súlyosan sérült, hogy nem tudta folytatni a két órával elhalasztott versenyt. Információink szerint Michelisz Norbert jól van, nem tört el a csuklója, és az autóját is sikerült rendbe hozni.

Közben elképesztő videót osztott meg az esetről a mezőny holland tagja, Tom Coronel, aki Hondájával még időben tudott lassítani, így elkerülte az ütközést. A közösségi média mestere azonnal elővette telefonját, az azzal készült képeket, valamint a belső kamerás felvételeket is használva készítette el stábja a döbbenetes videót.Látszanak rajta a még sokkban lévő pilóták, Mehdi Bennani és Rob Huff, akiknek csatája az egész drámát okozta, látszik rajta, ahogy James Thompson autójának csomagtartóján keresztül menekül Yann Ehrlacher,és látszik az is, ahogy a versenyzők együtt próbálják kiszabadítani Szabó Zsoltot.

 

Egy néző videóján pedig egy másik szemszögből látható az eset.

A program magyar idő szerint délelőtt 10-kor az időmérővel folytatódik, a fejleményekről folyamatosan beszámolunk a helyszínről.

 

(forrás: origo.hu – Kőváry Anett)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

VÍZILABDA – A férfi pólócsapat ötméteresekkel kapott ki a világliga-döntőben

TENISZ: DÖNTŐBE JUTOTTAK BABOSÉK BIRMINGHAMBEN!