in

Orbán és Csányi is körbejárta, így néz ki most az Új Puskás Ferenc Stadion! – KÉPEK

Alakul!

A MLSZ-elnök és a miniszterelnök is bejárta az épülő nemzeti stadiont

 

Aki a környéken jár, napról napra láthatja kibontakozni az Új Puskás Ferenc Stadion körvonalait az egykori Népstadion helyén, Budapesten. A közvetlen célként a 2020-as Európa-bajnokságra készülő arénának (amelyet már 2019-ben átadnak) már Facebook-oldala is van, egyelőre alig pár száz követővel.

Úgy tűnik azonban, hogy érdemes követni az oldalt, mert ott most is érdekes képeket találtunk, amelyek arról árulkodnak, hogy a minap az építkezésen járt Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor MLSZ-elnök és Fürjes Balázs államtitkár, a stadionépítés kormánybiztosa.

Információink szerint a szemlén a határidőkön kívül szóba kerültek technikai részletek, a különféle futballmeccsek, koncertek, szórakoztató rendezvények, amelyek befogadására (akár Európa-liga- vagy Bajnokok Ligája-döntőjére is és természetesen nagykoncertekre) alkalmas lesz az új nemzeti aréna. Az Új Puskás Ferenc Stadion – amelynek kivitelezőivel és a helyszínen dolgozó munkásokkal is találkoztak a bejárásra érkező fontos vendégek – kívülről, a legendás pilonok építészeti megidézésével az egykori Népstadionra emlékeztet, de mindenestül új, modern létesítmény lesz. Megújul az aréna melletti úgynevezett Toronyépület is, amelynek több szintjét is eredeti formájában állítják helyre, sőt egy emelettel bővül és múzeumnak, kávézónak ad majd otthont.

 

(forrás: nemzetisport.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

DRÁMAI VÉGJÁTÉK! – Hosszabbításban szerzett két góljukkal nyertek a brazilok Costa Rica ellen

VB 2018 – BAJ VAN! Lassan kifogynak a sörből Moszkvában!