in ,

Nikolics Nemanja máris üzent Marco Rossinak egy képpel!

Aki Nikolics Nemanja visszatérésében reménykedik, minden bizonnyal feleslegesen teszi.

Nikolics Nemanja a Facebook-oldalán reagált Marco Rossi szövetségi kapitány korábbi szavaira: elmondása szerint az egész életében motivált volt és a pályán szeretett bizonyítani.

Nikolics Nemanja újabb fontos gólt szerzett (Fotó: espnfc.com, archív)

 

„Mint mindig, most is őszintén szeretnék beszélni. Nekem csak olyan játékosra van szükségem, aki nagyon motivált. Nem csak szavakkal, hanem tettekben is. Mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy a válogatott mezét viselheti és ezt nemcsak a sajtónak kell bizonyítania, hanem a pályán is meg kell mutatnia” – felelte Marco Rossi szerdán az M4 Sportnak arra a kérdésre, hogy számít-e Nikolics Nemanjára, aki Georges Leekensnél lemondta a válogatottságot.

A Chicago Fire magyar támadója csütörtökön hajnalban a nyolc közé lőtte csapatát a US Open Cupban, ezt követően pedig a Facebook-oldalán a következőket írta ki:

„Hatalmas győzelem Atlantában és továbbjutás a US Open Cupban. Jött a gól is, a harmadik az idei sorozatban. Én egész életemben motivált voltam és a pályán, tettekkel szerettem bizonyítani. Ennyi!

Aki Nikolics Nemanja visszatérésében reménykedik, minden bizonnyal feleslegesen teszi. Marco Rossi ugyan a Magyar Időknek nyilatkozva elárulta, hogy mindenképpen beszélni akar a válogatottságot még a Leekens-érában lemondó támadóval, a Nemzeti Sport értesülése szerint a Chicago Fire légiósa kitart a döntése mellett. Egy hívást persze megér…

 

(forrás: nemzetisport.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Mbappé olyan cselt húzott meg, a perui játékos még most is keresi a labdát – VIDEÓ

VB 2018 – „Döglött béka” lenne Özil? El a kezekkel!