in

NB I – Válogatott balhátvéddel erősített a Vidi! – HIVATALOS

Hangya Szilveszter aláírt a bajnoki címvédő Mol Vidi FC-hez.

A Vasas válogatott balhátvédje, Hangya Szilveszter aláírt a bajnoki címvédő Mol Vidi FC-hez. A székesfehérvári klub nem tudatta, hogy hány évre szóló szerződést kötött a 24 esztendős védővel.

Hangya Szilveszter immár Vidi-játékosként (Fotó: molvidi.hu)

 

A bajai születésű Hangya Szilveszter az MTK játékosaként kezdte meg élvonalbeli karrierjét, kölcsönben játszott Dunaújvárosban, de a Vasas futballistájaként lett meghatározó NB I-es labdarúgó és válogatott kerettag. A nemzeti csapatban eddig 4 alkalommal kapott lehetőséget. Hangya 2017 elején 2019 nyaráig meghosszabbított szerződést írt alá a Vasassal, ám az angyalföldiek kiesése után elhagyta a klubot, és átigazolási díj ellenében a Vidihez került.

„A kiesést követően mindenképpen szerettem volna eligazolni a Vasasból, így nagyon megörültem a Vidi megkeresésének, számomra rengeteget jelent, hogy a bajnokcsapathoz szerződhettem. Úgy gondolom, Székesfehérváron minden adva lesz a fejlődésemhez és ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjek el a klubnál. Jó lenne a csoportkörig menetelni az európai kupaporondon. Tudom, hogy a posztomon komoly riválisok vannak, de ez egy egészséges versenyhelyzet, amely minden játékosnak a hasznára válhat. A vezetőedző majd eldönti, hogy mennyi lehetőséget kapok, az biztos, én készen állok majd arra, hogy bizonyítsak!” – idézi Hangya Szilvesztert a molvidi.hu.

„Nem először kerestük meg Hangya Szilvesztert, hiszen az elmúlt átigazolási időszakokban többször is felvettük a kapcsolatot a klubjával, most pedig eljött az a nap, amikor minden kedvezően alakult a megegyezéshez. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Vidihez egy újabb magyar válogatott labdarúgó csatlakozott, aki még fiatal, nagy potenciállal bír, de már most is komoly tapasztalattal rendelkezik. Fejlődéséhez olyan versenyhelyzetre van szüksége, amely a klubunknál adott. Szilveszter érkezésével kényelmes helyzetbe kerültünk, hiszen olyan poszton erősödtünk ismét, amely sok csapatnál problémát okoz” – mondta a Vidi honlapjának Kovács Zoltán sportigazgató.

Hangya Szilveszter a szintén a Vasastól érkező Berecz Zsombor és a Debrecentől megszerzett Sós Bence után a Vidi harmadik nyári igazolása.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Sós Bence (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
 Bévárdi Zsombor (BFC Siófok, ?), Lencsés Balázs (ZTE FC, ?), Lorentz Márton (BFC Siófok, ?), Sejben Viktor (Csákvár, ?), Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus), Zöldesi Illés (Kisvárda, ?) 
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Urblík József (szlovákiai, Vysocina Jihlava – Csehország)
Távozók: Bódi Ádám (Debreceni VSC – kölcsön után végleg), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, kölcsön után végleg – onnan kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Olimpija Ljubljana – Szlovénia, ?), Szolnoki Roland (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
 –

 

(forrás: nemzetisport.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

VB 2018 – „Játsszák le újra a Kolumbia–Angliát!” – már 170 ezer aláírásnál jár a FIFA-nak szóló petíció!

VB 2018 – Muslera akár angol kapus is lehetne