in

Nagy László számára nincs tervben a kézi-vb

Pedig jó lenne, ha ott lenne

A magyar férfi kézilabda-válogatott – Nagy László ideiglenes visszatérésének is köszönhetõen – a szlovénok 29-24-es idegenbeli legyõzésével nagyon közel került a jövõ januári, dán-német közös rendezésû világbajnoksághoz. A 37 éves jobbátlövõ a DIGI Sport híradójának azt mondta, ha kijut a csapat a vb-re, õ nem lesz ott, kivéve egy esetet.

Nincs tervezve (a folytatás), csak ebből a két meccsből indulunk ki. Utána nyári szünet, aztán készüljenek nélkülem a világbajnokságra.

De természetesen, ha sérülés adódna esetleg a jobbátlövő poszton, akkor nyilván a válogatott számára elérhető leszek,de nincs tervben a következő világbajnokság” – mondta a Sport24-nek adott telefoninterjújában Nagy László, aki kiváló játékkal és három góllal járult hozzá a szlovéniai vb-selejtezős sikerhez.

Nagy László kulcsfontosságú gólokkal tért vissza a válogatottba

Ilyen csatára számítottam. Aminek kimondottan örülök, hogy a szlovén rohanós játékot meg tudtuk fékezni, elvétve kaptunk csak tőlük lerohanásgólt, ez volt a célunk, erre készültünk, és ezt a feladatot a csapat maximálisan végrehajtotta” – mondta a szombati mérkõzésről a most már 200-szoros válogatott klasszis.

A visszavágó szerdán lesz Veszprémben, és Nagy László úgy gondolja, még semmi sincs lefutva. „Ez a szlovén csapat sokkal többet tud, mint amit ellenünk produkált. Nyilván kellettünk hozzá mi is, nagyon stabil, nagyon jó teljesítményt tudtunk nyújtani.Hasonló játékkal kell előrukkolnunk szerdán is ahhoz, hogy sikerhez vezessen ez a világbajnoki selejtező. Elsősorban magunkra kell figyelni, nem szabad elhinni, hogy az első meccs után ezt a vb-selejtező párharcot már megvívtuk.”

(forrás: origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Rosberg szerint Alonso elvágta magát az F1 élcsapatainál

Kézi-VB: Telt ház lesz szerdán a magyar-szlovén visszavágón