in ,

LÉGIÓSOK – Úgy tűnik, itt folytatja pályafutását Bogdán Ádám!

A skót Hibernianba megy kölcsönbe.

Néhány nappal ezelőtt a Liverpool FC magyar kapusa, Bogdán Ádám úgy nyilatkozott, eldöntötte, hol folytatja pályafutását. A Sky Sports értesülései szerint ez a csapat a skót Hibernian, amely várhatóan egy évre kölcsönveszi a Pooltól.

Bogdán Ádám karrierjében hamarosan új fejezet kezdődhet (Fotó: AFP)

Ez valamelyest ellentmond Bogdán nyilatkozatának, hiszen a kapus úgy nyilatkozott, valószínűleg fél évre adják kölcsön – a Sky Sports szerint viszont egy évre szól majd a megállapodás.

Úgy tudják, Bogdán már együtt is edzett a kerettel a klub East Lothian-i edzőközpontjában. A 2017–2018-as szezonban a skót első osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik helyén záró Hibernian első számú kapusa, az izraeli Ofir Marciano sérüléssel bajlódik, és azt szeretnék, hogy a magyar kapus helyettesítse, illetve felépülése után versenyhelyzetet is teremtsen kollégájának.

Nem Bogdán lenne az első magyar futballista a skót klubnál: korábban a Honvéd jelenlegi kapusa, Gróf Dávid, illetve Mátyus János, Rósa Dénes és Thomas Sowunmi is volt a Hibernian játékosa.

Bogdán Ádám 2007 óta futballozik Angliában, ahol védte már a Bolton Wanderers, a Crewe Alexandra, a Liverpool és a Wigan Athletic kapuját. 2016 novemberében szenvedett súlyos sérülést a Wigan–Barnsley bajnoki mérkőzésen.

 

(forrás: nemzetisport.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

VB 2018 – Újabb esély a braziloknak, hogy elkezdjenek focizni

DAC – „Ki lesz az új DAC-edző? Reméljük, nem Pintér Attila! De ha mégis, akkor…”