in ,

KAMION EURÓPA BAJNOKSÁG – KISS NORBERT MEGINT DOBOGÓRA ÁLLT, MOST A NÜRBURGRINGEN!

Szenzációsan versenyzett!

A kamion Európa-bajnokság harmadik hétvégéjén a Nürburgringen állt rajthoz Kiss Norbert, a Tankpool24 versenyzője. A szombathelyi pilóta a Hungaroringen megszerzett egy második és egy harmadik hely után rögtön egy dobogóval nyitott Németországban is, értékes pontokat szerezve a kamionsport hazájában.

A rendhagyó menetrend szerint már pénteken volt egy időmérő edzése a mezőnynek, Kiss Norbert ezen a negyedik helyet szerezte meg, amit aztán dobogóra tudott váltani a szombati első futamon.

Negyedik helyről rajtolva egy pozíciót javított FORRÁS: KISS NORBERT

“Az időmérőn sajnos csak negyedik lettem, de az első verseny aztán egész jól kijött. Láttam a lámpát, a külső íven meg tudtam előzni Rene Reinertet,aki aztán mögöttem bajba is keveredett, úgyhogy kis előnnyel, de meg tudtam tartani a harmadik helyet. Jó volt látni, hogy megvolt a tempónk. A fordított rajtrácsos versenyen így a hatodik helyről indultam. Nagyon kalandos volt az egész futam, főleg az első néhány kanyar.Feljöttem a negyedik helyre, sikerült a tavalyi csapattársamat megelőzni, utána utolértem Adam Lackót, de hiába volt nagyon lassú, nem volt lehetőség az előzésre, kilökni meg nem akartam.Egész versenyen nem találtam rajta fogást, így nem sikerült felállni a dobogóra, de sok pontot szereztem. Összességében jó volt, jól jöttem ki a mezőny közepi csatározásokból” – nyilatkozta Kiss Norbert a második futam után.

Megint dobogón FORRÁS: KISS NORBERT

Vasárnap délelőtt újabb időmérő, majd két verseny vár a kamion Európa-bajnokság mezőnyére a Nürburgringen.

 

(forrás:origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

VB 2018 – Pelé üzent Mbappénak, miután elképesztő teljesítményével továbbjutott a francia válogatott!

LÉGIÓSOK – NIKOLICS GÓLJA, NÉMETH ÉS STIEBER IS FŐSZEREPLŐ VOLT AZ MLS-BEN