in

A HERESZAGOLÓS ÉS ORRTÚRÓS KAPITÁNY BAJBA KERÜLHET A SVÉDEK ELLEN +18

Kulcsfontosságú mérkőzés vár szombaton este a német labdarúgó-válogatottra a világbajnokságon.

A Mexikó elleni 1-0-s vereséggel rajtoló címvédő óriási bajba kerülhet, ha ugyanis Mexikó legyőzi Dél-Koreát, a svédek pedig meglepik és legyőzik a Nationalelfet, futballtörténelemnek lehetünk szemtanúi: Németország ugyanis először eshet ki vb-n a csoportból.

Joachim Löw immáron 12 éve dolgozik a német csapattal, eredményei pedig önmagukért beszélnek:2006-ban még Klinsmann segítőjeként bronzéremes lett, Dél-Afrikában már szövetségi kapitányként vezette 3. helyre az alakulatot, 2014-ben Brazíliában pedig a csúcsra ért.

A sikerek mellett azonban van egy árnyoldala is a szakembernek: nála undorítóbb viselkedésű edző aligha ült még nem csak a német, de bármely válogatott kispadján.

2006-ra rúg vissza a történet, akkor kezdődött minden. Löw a svédek elleni nyolcaddöntő 24. percében bányászott ki valamit az orrából, majd meg is kóstolta a terméket.

 

A világ akkor még nem sejthette, hogy nem egyszeri esetről volt szó, és hogy ez csak a kezdet.  

A folytatásban megszaporodtak az orrtúrások és a kóstolók, később azonban Löw egészen új szintre emelte az undorítóság fogalmát. A jelek szerint ugyanis nem elégedett meg az orrnyálkahártya mirigyei által termelt folyadékkal, elkezdett a teste más részeiből is szagmintát vételezni.

Hónaljból indult a felfedező út, amely később eljutott a legnemesebb szervéig is, de persze a hátsó fertáj sem maradhatott ki a “jóból”.

Ezt már a sajtó sem hagyhatta szó nélkül, egy alkalommal rá is kérdeztek Löwnél, hogy mi ez a beteges szokás nála.

“Láttam a rólam készült képeket és videókat, az ember öntudatlanul tesz néha ilyesmit. Egész egyszerűen az adrenalin és a koncentráció miatt történt, nagyon sajnálom a dolgot. A jövőben másképp fogok viselkedni.”  – mondta a kapitány.

Nos valóban, a 2016-os Európa-bajnokság óta hiába pásztázta őt a kamera – hiszen a közvetítőtársaságok is tudták, mindig hálás feladat Löwöt venni az oldalvonal mellett, bármikor meghúzhatja a váratlant -, elmaradtak a mozdulatok.

2017-ben, a Kamerun elleni csoportmeccsen a Konföderációs Kupán egyszer azért déli vidékre vándorolt a keze, de a kóstoló és a szagminta elmaradt, így csak “félsikerről” számolhattak be a csatornák.

 

 

A bukmékerek mindenesetre jól szórakoztak a dolgon, sőt,egy időben több portálon a fogadási tételek közé is felvették a német kapitányt: különböző oddsokon lehetett megjátszani, hogy vajon mi lesz a következő emlékezetes gyomorforgató Löw-akció.

De vajon mi lesz a következő emlékezetes német eredmény? Mexikó ugyanis egy Dél-Korea felett aratott győzelemmel gyakorlatilag továbbjut az F-csoportból, a svédek pedig sikerük esetén idő előtt hazaküldhetik a Mannschaftot, amely a FIFA világranglistáján az első helyen áll és sokan a világbajnoki címvédésre is esélyesnek tartották.

Akkor pedig Löwnek nem az orrában, hónaljában, vagy a lába között való turkálás miatt kell magyarázkodnia.

Bár az angol királynő is jó ideje indoklást vár az alábbi esetről.

 

Németország – Svédország tehát szombaton este 20.00 órától Szocsiból, élőben az M4Sporton és az Origón.

 

(forrás: origo.hu )

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Belgium és Mexikó továbbjuthat, Németország nincs könnyű helyzetben!

Válogatott kapust igazolt a Real Madrid – HIVATALOS